O sajmu

Vizija

U doba velikih tehnoloških inovacija u poljoprivredi, ali i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, predstavljanje tvrtki u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije na poljoprivrednim sajmovima dobiva posebnu važnost. Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde u organizaciji poljoprivrednog sajma i učiniti sve da sajam CROAGRO postane najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Misija

Gospodarski list d.d. kao inicijator, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom odlučio je obnoviti tradiciju poljoprivrednog sajmovanja u glavnom gradu Hrvatske i organizirati CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije u Zagrebu, na prostoru Zagrebačkog velesajma. Misija je omogućiti da izlagači i posjetitelji imaju sajam kakav poljoprivreda zaslužuje.

Ciljevi

Za razvoj domaćeg poljoprivrednog i prehrambenog sektora neophodno je i poslovno povezivanje i predstavljanje vlastitih proizvoda i mogućnosti, a cilj je organizatora CROAGRO sajma omogućiti izlagačima upravo idealan prostor, uvjete i termin da učinak nastupa i izlaganja na sajmu bude optimalan i svrhovit. Jedan od ciljeva je i predstaviti najnovija tehnološka rješenja u poljoprivredi kako bi hrvatski poljoprivredni proizvođači išli ukorak sa svjetskim trendovima i dostignućima.

Najznačajniji poljoprivredni sajam u regiji